Entertainment

Wilt u waarde aan uw evenement toevoegen, dan zijn er tal van mogelijkheden om het aan te kleden.

Live muziek
Zo kunt u denken aan (live) muziek: muziek verlevendigt elk evenement! Daarbij wordt gekeken naar een passende vorm van muziek voor Uw evenement. Wij hebben velen ervaren artiesten in ons talentenbestand, die al menig optreden met succes hebben verzorgd.

Straattheater
Ook straattheater is iets wat niet meer weg te denken is bij allerlei soorten evenementen. Straattheater tovert een lach op de gezichten van de bezoekers van Uw evenement! Hierbij valt te denken aan een rondlopende clown, mimespelers, muzikanten of steltlopers.

Kinderattracties
Nog een goed voorbeeld van het gebruik van entertainment zijn kinderattracties: altijd leuk voor jong en oud. Ouders kunnen even rustig gaan winkelen, terwijl hun kroost zich onder begeleiding kostelijk vermaakt bij de attracties. Daarnaast geeft het gebruik van attracties altijd een extra dimensie aan uw evenement: denk bijvoorbeeld aan een luchtkussen, een draaimolen, een zweefmolen, een treintje of zelfs een geheel gebouwd "kinderdorp"!

Thema
Ook kan men kiezen om een algeheel thema aan een dag te geven. Een grote specialiteit van ons buro is het circus: een thema wat door de jaren heen door het onaflatende succes populair is gebleken bij vele opdrachtgevers. Te denken valt aan een geheel circus of een eenvoudiger "jeugdcircus", maar ook aan circus-decorstukken en schminken.

Gebruikmakend van verschillende decors en thema's kunnen wij Uw evenement tot een onvergeetelijk geheel maken. Informeert U gerust eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Daarnaast zijn er door het jaar heen vele speciale gelegenheden die met entertainment een hogere opkomst van winkelend publiek garanderen. Denk maar aan Sinterklaas, Kerstmis, Pasen, Vaderdag, Moederdag of een jubileum van uw winkelcentrum. Wij kunnen zelfs een geheel jaarprogramma voor U samenstellen!

Wij bieden voor elk evenement een originele entertainmentoplossing.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of vragen.