Jaarmarkt & Braderie

Een jaarmarkt of braderie is een evenement wat altijd vele bezoekers trekt naar uw dorp, stad of winkelcentrum. Daarnaast kan het een geweldige extra dimensie geven aan een reeds bestaand evenement (bijvoorbeeld de "Corsomarkt" tijdens het bloemencorso te Zundert). Wij organiseren ook standwerkersconcoursen en prachtige traditionele ambachtsmarkten.
Jaarmarkt-Braderie
Plan van aanpak
Bekeken wordt hoeveel kramen en entertainment de lokatie aankan, uiteraard geheel in overleg met de opdrachtgever. Naar aanleiding van deze gegevens wordt er een vergunning aangevraagd bij de gemeente. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor politie en brandweer en kan ervoor worden gekozen dat ook de schoonmaak van de locatie door ons wordt geregeld.

Werving
Vervolgens wordt ons gigantische klantenbestand ambulant handelaren op de hoogte gesteld van het nieuwe evenement en kunnen zij zich inschrijven voor een standplaats. Deze inschrijvingen worden aandachtig beoordeeld inzake een gevarieerd en interessant aanbod op de markt te garanderen. Desgewenst kan ook rekening worden gehouden met het bestaande aanbod van de lokale winkeliers. Lokale winkeliers wordt ook de mogelijkheid geboden zelf een kraam op de jaarmarkt te plaatsen. De ambulant handelaren ontvangen een inschrijfbevestiging wanneer zij een standplaats krijgen toegewezen.

Promotie
Wij besteden grote zorg aan verdere promotionele activiteiten om het evenement tot een publiekstrekker te maken. Zo wordt er vaak voor gekozen om billboards of borden langs de openbare wegen te plaatsen en worden ook regelmatig bedrukte gekleurde affiches aan lokale winkeliers en bedrijven uitgedeeld, zodat deze op een zichtbare plaats kunnen worden opgehangen.

Tevens kan gekozen worden voor de plaatsing van een advertentie in huis-aan-huis- of dagbladen en kunnen persberichten worden verstuurd.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of vragen.