Koolen & Koolen maakt gebruik van cookies.×

Winkelpromoties

Er kunnen verschillende activiteiten neergezet worden om Uw evenement aan te kleden. Zie hiervoor tevens de pagina's entertainment, attractieverhuur en circus.

Attracties
Een goed voorbeeld hiervan is het gebruik van verschillende kinderattracties: altijd leuk voor jong en oud. Ouders kunnen even rustig gaan winkelen, terwijl hun kroost zich onder begeleiding kostelijk vermaakt bij de attracties. Daarnaast geeft het gebruik van attracties altijd een extra dimensie aan uw evenement: denk bijvoorbeeld aan een luchtkussen, een draaimolen, een zweefmolen, een treintje, een clown of zelfs een geheel gebouwd "kinderdorp"! Wij kunnen voor elk evenement een originele oplossing voor U samenstellen.

Thema's
Ook kan men kiezen om een algeheel thema aan de dag te geven. Een grote specialiteit van ons buro is het circus: een thema wat door de jaren heen door het onaflatende succes populair is gebleken bij vele opdrachtgevers. Te denken valt aan een geheel circus of een eenvoudiger "jeugdcircus", maar ook aan circus-decorstukken en schminken.
Winkelpromoties
Gebruikmakend van verschillende decors en thema's kunnen wij Uw promotionele evenement tot een onvergeetelijk geheel maken. Informeert U gerust eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Entertainment
Daarnaast zijn er door het jaar heen vele speciale gelegenheden die met entertainment een hogere opkomst van winkelend publiek garanderen. Denk maar aan Sinterklaas, Kerstmis, Pasen, Vaderdag, Moederdag of een jubileum van uw winkelcentrum. Wij kunnen zelfs een geheel jaarprogramma voor U samenstellen!

Wij garanderen een evenement wat geheel naar Uw wens verloopt en is georganiseerd. Gezien U maar één aanspreekpunt heeft, in plaats van de tientallen of zelfs honderden partijen waarmee bij de organisatie van een evenement gecommuniceerd moeten worden, is onze dienstverlening uitermate kostenefficiënt.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of vragen.